FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Reinhold, Reine

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Tisdag
16 juli 2019

Förra året vann Robin Brown.

Dags att utse nya eldsjälar

Värmdö 15:05 | 08 februari 2019

Förra året kammade Robin Brown, innebandyspelare och elevstödjare på Ösbyskolan, hem titeln Årets Värmdöbo med rekordmånga röster. Nu ska en ny eldsjäl koras. Men först ska tio personer nomineras.

Årets Värmdöbo är den trettonde i ordningen, och det mesta är sig likt med några få undantag. Martin Andersson, projektledare för Värmdö kommun, berättar att skillnaderna jämfört med tidigare år är att det kommer att göras videoporträtt på de tio nominerade och att vinnaren får 15 000 kronor i stället för 10 000 kronor.
– Videoporträtten kommer vi att lägga mycket kraft på, för att ge en fördjupad bild av de nominerade. Porträtten kommer vi lägga ut på sociala medier och även på Värmdö kommuns hemsida.
Hur kommer ni i juryn att jobba när ni väljer ut de nominerade?
– Vi kommer att försöka ha en jämn fördelning på ålder, kön och var de bor. Så att det blir en mångfald av kandidater. Viktigast är att det är människor som gör bra saker för kommunen eller för andra.
Hur ska Värmdöborna tänka när de nominerar?
– De ska tänka med hjärtat!

Så går tävlingen till

1. Nomineringen pågår fram till den 3 mars och därefter kommer en jury i Värmdö kommun att presentera de tio finalisterna. 

2. Efter att allmänheten fått rösta på sin favorit under maj kommer en vinnare utses. Priset delas ut i samband med nationaldagsfirandet i Gustavsberg.

3. Nominera kan du göra på Värmdö kommuns hemsida eller i röstbås utplacerade i kommunhuset, Skogbso, biblioteket i Gustavsberg, Gustavsbergsbadet och Coop i Hemmesta.

Annons Annons
UTSTÄLLNING
/link/ffa4fc6270e34005af67e908c76b2a62.aspx

Liten utställning i
väntan på museet

Porslins- och plastföremål visas
SOMMARBILDSTÄVLING
/link/6d8370dbda3b45bf8c61bfca2192c377.aspx

Tävla om presentkort värt 1 000 kronor!

Skicka din bästa bild till oss
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG