FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

Daniel Seidel, Smilla Szalkai, Denise Costell, Tuva Frisén, Johanna Wick och Miranda Andersson tävlade i SM i konståkning.

Två silvermedaljer för
Älta i konståknings-SM

Sport 10:30 | 17 december 2018

Älta hade som mål att åka hem tre medaljer i konståkning under SM-veckan. I slutändan blev det. Landslagsåkarna Smilla Szalkai och Daniel Seidel knep varsin silvermedalj.

Älta IF konståkning hade sex åkare med i SM som ägde rum i helgen i Karlskrona. Det var flest av alla föreningar, om man räknar bort RM-klassen. De högst rankade från föreningen var Smilla Szalkai (rankad tvåa i senior dam), Tuva Frisén (rankad fyra i junior dam) och Daniel Seidel, rankad fyra, i juniorklassen.

Och det var landslagsåkarna Smilla Szalkai och Daniel Seidel som tog varsin silvermedalj, medan Tuva Frisén (juniorklassen) hamnade precis utanför prispallen med en fjärdeplats.

Övriga åkare som deltog i SM var Johanna Wick som hamnade på plats 13 i damklassen, Miranda Andersson som slutade på nionde plats i juniorklassen och Denise Costell som kom på elfte plats av 18 åkare i i Ungdoms-SM för tjejer.

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG