FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

Värmdö IF förlorade med uddamålet.

Sporthelgen i korthet
– tunga förluster i helgen

Sport 09:35 | 24 september 2018

Boo FF:s damer och Värmdö IF:s herrar slåss för sin överlevnad i avslutningen av fotbollsserierna. Negativt för lagen: Båda förlorade i helgen. Positivt: Det gjorde bottenkonkurrenterna också.

Förra helgen blev det klart att Älta IF åker ur division 1. Frågan är om Boo FF:s damer, som spelar i samma serie, får följa med lokalrivalen till division 2. I helgen förbättrades inte chanserna att klara sig kvar då Boo FF förlorade hemma mot Södersnäckorna med 2-3. Men eftersom Täby SK också förlorade (1-4 mot Tyresö) har man i alla fall fortfarande möjligheten.

Med två matcher kvar att spela är det fyra poäng upp till Täby SK. Och på lördag har Boo FF chansen att göra avståndet ännu mindre, då lagen möts på Tibblevallen i Täby. Vinst där, då kan sista omgången av division 1 södra Svealand bli rafflande.

Värmdö IF:s herrar har de senaste omgångarna sprattlat till i botten av division 2 och börjat vinna. Men helgens match mot tabelltvåan Sylvia blev det återigen förlust, med uddamålet (0-1) på Värmdövallen. Med fyra matcher och tolv poäng kvar att spela om är det bara en poäng upp till Eskilstuna City FK och IK Sleipner, som ligger på kvalplats. Nästa match för VIF är på lördag hemma mot Motala.

Innebandy

Innebandysäsongen för Värmdö IF startade i helgen och första matchen var borta mot Nykvarns IBF, där VIF vann med 5-3. Värmdös Liam Åström stod för två mål i premiären. På lördag spelar VIF sin första hemmamatch mot Farsta IBK. 

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG