FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

Sporthelgen i korthet
– tuff start för "Gurra"

Sport 10:15 | 12 november 2018

Gustavsbergs bandy började säsongen med en förlust, och inte nog med det – fredagens hemmapremiär är inställd på grund av isbrist. Skurus damer fortsätter dock vinna. Här är sporthelgen i korthet.

Skuru vann bekvämt mot skånska BK Heid i Nacka bollhall i lördags. I halvtid var ställningen 11-7, men när slutsignalen ljöd hade Skuru vunnit med dubbla antalet — 26-13. Nackalaget fortsätter därmed jaga Höör, som är det enda lag som hittills är obesegrade i damernas högsta handbollsserie.

För Skurus handbollsherrar lossnar det inte riktigt, trots ambitioner att gå upp i Herrallsvenskan. I går söndag spelade de oavgjort borta mot topplaget HF SIF, 26-26. Skuru fortsätter alltjämt att vara ett mittenlag.

Bandy
Gustavsbergs bandy inledde säsongen i division 1 östra med att förlora borta mot GT/76 med 7-4. Fredagens hemmapremiär mot Norrtelje är inställd på grund av isbrist. I början av november hade Ekvallen is, men det milda vädret tog snabbt kål på den. Nu hoppas ”Gurra” bandy på kallare väder.

Innebandy
Det var toppen mot botten i division 1-innebandyn i helgen när Värmdö IF mötte Hammarby i Sjöstadshallen. Men matchen blev sett till tabelläget oväntat jämn. VIF lyckades dock vinna med 6-4 och tog med sig ytterligare en trepoängare och är fortsatt
klar serieetta. 

Hockey
I division 1-hockeyn fick Nacka HK och Värmdö HC möta Sudret på bortaplan i helgen. Värmdö HC vann i förlängningen med 4-3 i lördags och Nacka HK tog en 1-0-seger dagen efter. Nu ligger NHK och VHC tvåa respektive trea i tabellen och börjar allt mer etablera sig på den övre halvan i Hockeytvåan östra B.

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG