FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bruno

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Onsdag
17 juli 2019

Bilden är tagen från förra säsongen då Skuru IK:s herrar tog sig till division 1.

Sporthelgen i korthet —
Skurus herrar säkrade kval

Sport 09:53 | 11 mars 2019

Nacka HK inledde kvalserien, som avgörs i tio matcher, till Hockeyettan med en förlust. Nacka juniors störde Hammarby i deras jakt på SM-guld inför ett fullsatt Nacka bollhall. Och, på fredag, då väntar årets handbollmatch.

Handboll
Skuru IK:s herrar säkrade i helgen en kvalplats till Allsvenskan efter uddamålsseger mot IFK Nyköping med 26-25. Sista seriematchen är på söndag borta mot Kungsängen.

Innebandy
Värmdö IF:s innebandyherrar åkte på en tvåsiffrig förlust borta mot Ledberg med 10-4. En snöplig förlust som innebär att Värmdö IF tappade sin förstaplats till Nykvarn. Inför sista omgången mot Telge IBS krävs det seger – och förlust för Nykvarn – för att vinna serien. Däremot är VIF redan klara för kval till Allsvenskan.

Nacka Wallenstams innebandydamer spelade näst sista seriematchen mot Hammarby i lördags och vann med 7-2. Nacka IBK som imponerat genom att vara obesegrade genom hela Allsvenskan spelar sista seriematchen mot Tullinge i helgen. Sedan är det dags för efterlängtat kval till SSL.

Hockey
Nacka HK har redan börjat att spela sin kvalserie till Hockeyettan, efter att i en play off-serie besegra Nynäshamn med 2-1 i bäst av tre matcher. Men det blev en tung inledning i den sex lag starka serien när Nacka HK åkte på en bortaförlust mot Trångsund med 5-1. På onsdag har de chans att revanschera sig när de tar emot Wings HC Arlanda på hemmaplan.

Futsal
Nacka juniors futsalherrar spelade derby mot Hammarby i ett fullsatt Nacka bollhall. Matchen slutade oavgjort. Poängtappet var värst för Hammarby IF som inför de avslutande omgångarna fajtas om förstaplatsen, och därmed SM-guld, tillsammans med Uddevalla och Borås AIK.

Årets match väntar
På fredag möter Skuru IK:s handbollsdamer serieettan Höör på bortaplan. Det blir årets damhandbollmatch då det lag som vinner också kniper förstaplatsen i grundserien, vilket innebär en rad fördelar inför slutspelet. Bland annat hemmafördel och välja motståndare först av alla lag hela vägen till finalspelet, som i år är bäst av fem matcher.

Annons Annons
UTSTÄLLNING
/link/ffa4fc6270e34005af67e908c76b2a62.aspx

Liten utställning i
väntan på museet

Porslins- och plastföremål visas
SOMMARBILDSTÄVLING
/link/6d8370dbda3b45bf8c61bfca2192c377.aspx

Tävla om presentkort värt 1 000 kronor!

Skicka din bästa bild till oss
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG