FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

Sporthelgen i korthet — Juniors slog mästarna

Sport 10:06 | 07 januari 2019

Nacka juniors visade i går att de absolut är en av kandidaterna att slåss om SM-guldet. 

Serietvåan lyckades nämligen med bedriften att vinna mot serieettan och SM-mästarna IFK Uddevalla med 3-2. Det var inte bara laget som imponerade i segern, även publiksiffran som landade på 412 åskådare i Nacka bollhall. Nacka juniors är nu tvåa i tabellen två poäng bakom IFK Uddevalla.

Handboll
Skuru vann i går kväll sin första match för året borta mot Boden med siffrorna 25-17. Mathilda Lundström, som var uttagen i den svenska EM-truppen i Frankrike i december, gjorde fem mål vilket var flest i Nackalaget. En ny bortamatch väntar på söndag då Skuru möter VästeråsIrsta.

Bandy
Gustavsbergs bandy blandar och ger – efter den fina vinsten i nyårsbandyn mot Djurgården med 5-2 inför nästan 1 000 åskådare, så förlorade man borta mot serieettan Nitro Nora i fredags med 8-4. I söndags mötte lagen varandra på nytt på Ekvallen, och det blev ny förlust för ”Gurra” med 9-2. Värmdölaget ligger på en fjärde plats i tabellen.

Det börjar knaka i fogarna för Värmdö IF som gick som tåget i inledningen av säsongen, men som på senare tid börjat förlora. Hemma mot serietrean Nykvarns IBF Ungdom blev det ytterligare tappade poäng när man förlorade med uddamålet (6-5) i en jämn match i Värmdö sporthall. Värmdö IF ligger på andra plats, på samma poäng som serieledande Tyresö Trollbäcken och trean Nykvarns IBF.

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG