FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bruno

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Onsdag
17 juli 2019

Sporthelgen i korthet
— idel segrar för lagen

Sport 10:13 | 04 mars 2019

Värmdö IF:s innebandyherrar tog tillbaka förstaplatsen i division 1-bandyn och Skurus handbollsherrar plockade viktiga poäng borta mot Tumba, vilket gör att de skapat sig goda förutsättningar för kvalspel till Allsvenskan.

Handboll
I avslutningen av seriespelet för Skurus damer väntar två stentuffa matcher mot konkurrenterna Sävehof och Höör. Men i och med att Skuru vann (31-25 borta mot Skövde) och Sävehof överraskande spelade oavgjort mot VästeråsIrsta så har Skuru åtminstone säkrat andraplatsen före Partillelaget. Det innebär hemmafördel för Skuru i slutspelet. Men ska de ta sig förbi Höör krävs det att Skuru vinner de två avslutande matcherna.

Skurus herrar är formstarka i division 1-handbollen och tog en värdefull bortaseger mot topprivalen Tumba med 33-29. Segern gör att Skuru går upp på andraplats i tabellen och har ett utmärkt läge att knipa en av kvalplatserna i de två avslutande omgångarna.

Innebandy
Värmdö IF:s innebandyherrar tog tillbaka förstaplatsen i helgen efter en bortaseger mot Jönköping med 6-3. Två matcher återstår att spela men VIF kan redan nu börja förbereda sig för play off-spel till Allsvenskan.

Kvalspel har Nacka Wallenstam IBK:s innebandydamer sedan länge kunnat förbereda sig på eftersom de varit överlägsna i Allsvenskan östra. I lördags tog de en sedvanlig seger, den här gången borta mot Älvsjö AIK med 9-2. Två matcher av seriespelet återstår.

Futsal
I Svenska futsalligan, landets högsta serie, har Nacka juniors under säsongen tillhört topplagen. Men i den sista tredjedelen har de tappat mark mot topplagen IFK Uddevalla, Hammarby och Borås AIK. Även om Nacka juniors vann i helgen borta mot Örebro SK med 4-3, så är även den teoretiska möjligheteten att knipa ett SM-guld nu utesluten. Däremot, radar de upp några segrar i de sista avslutande fyra omgångarna har de fortfarande möjlighet att ta en medaljplats.

Annons Annons
UTSTÄLLNING
/link/ffa4fc6270e34005af67e908c76b2a62.aspx

Liten utställning i
väntan på museet

Porslins- och plastföremål visas
SOMMARBILDSTÄVLING
/link/6d8370dbda3b45bf8c61bfca2192c377.aspx

Tävla om presentkort värt 1 000 kronor!

Skicka din bästa bild till oss
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG