FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

Skurukvartett med i EM-trupp

Sport 11:04 | 04 november 2018

Svenska EM-truppen i handboll till Frankrike är uttagen. I den återfinns fem lokala spelare. Mästerskapsdebuterar gör högersexan Mathilda Lundström i Skuru IK.

– Det har alltid varit en dröm att få spela mästerskap för Sverige så jag ser verkligen fram emot det. Jag ska göra vad jag kan för att vi ska få en så bra turnering som möjligt, säger 22-åringen från Nackaklubben Skuru IK, i ett pressmeddelande från Svenska handbollslandslagets hemsida.

Mittsexan Linn Blohm, som idag spelar i Köpenhamn Håndbold, återvänder till landslaget efter att ha blivit mamma i våras. 

Fem spelarre totalt
Utöver det finns det ytterligare tre spelare i damlandslaget med lokal förankring. De förra Skuruspelarna Johanna Westberg, Carin Strömberg och Nathalie Hagman.

EM i Frankrike inleds den 29 november och slutar den 16 december. I gruppspelet möter Sverige gruppspelet Danmark, Serbien och Polen.
EM-truppen samlas i Trollhättan där de möter Montenegro den 23 november, därefter möts lagen återigen i Göteborg den 25 november före avresan till Nantes i Frankrike.

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG