FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Bartolomeus

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Lördag
24 augusti 2019

"Gurra" bjöd på målshow
— och tog ny seger

Sport 09:42 | 10 december 2018

Gustavsbergs bandy stod för en stor målshow när de vann hemma mot Katrineholm med 16-0 (!). Skurus handbollsherrar vann fjärde matchen i följd. Här är sporthelgen i korthet.

Bandy
Knappt 100 åskådare hade tagit sig till Ekvallen på söndagseftermiddagen för att se matchen mot Katrineholm, och därmed följa upp den lovande hemmapremiären tidigare under veckan som de vann mot SIF Norrtelje med 7-1. 

Och det gick minst sagt bra. I halvlek ledde Gustavsbergs bandy med 8-0 mot Katrineholm, och i andra halvlek gjorde de lika många mål. William Palmblad och Anton Engström stod för fem mål vardera i matchen som innebär att ”Gurra” klev upp till en femteplats i tabellen efter en lite knagglig säsongsinledning. Nästa match blir borta mot seriejumbon Västerås på lördag. Blir det ”Gurras” första bortaseger?

Handboll
Skurus handbollsherrar har hittat formen. För fjärde matchen i rad plockade man två poäng i division 1-handbollen, när man vann med uddamålet 29-27 borta mot HK Tyrold i Tyresöhallen. Skurus Fred Midbeck gjorde hela elva mål i matchen. Skurus positiva trend betyder att laget befäster sin plats i toppen.

Hockey
Nacka HK har gått starkt i nya serien Alltvåan östra. I fredags kväll vann Nacka mot svåra Eskilstuna Linden med 4-2. Tre nya poäng gör att Nacka HK leder serien med tre poäng före tvåan Viggbyholms IK. För Värmdö HC är det skilda världar. Laget har fortfarande inte vunnit en match i Alltvåan och ligger sist efter fyra omgångar. 

Annons Annons
LÄGER
/link/2c2dc833c40847b3aa58a6a8c5b05242.aspx

Uppdrag: Rädda jorden

De komponerar sitt eget lajv
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG