FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Björn, Bjarne

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Tisdag
18 juni 2019

GIF-premiär nästa tisdag

Sport 16:11 | 14 september 2010 Nästa tisdag, den 21 september, fortsätter sagan om Gustavsbergs Handbolls-klubb när Värmdölaget tar sig an Lidingö på bortaplan i divison 1 östra.
Succélaget, som vunnit 64 matcher i rad och därmed stått obesegrade de tre senaste säsongerna, är enligt tränaren Björn Söderlund i bäst fysisk form av samtliga lag.

– Vi har fått hjälp av den nya fystränaren Ingrid Myr och tjejerna har tränat stenhårt. Tillsammans med Irsta har vi seriens bäst tränade trupp, säger Björn Söderlund, som tror på en plats i tabellens övre del.

Tränaren tror att konkurrensen i toppen kommer att bestå av just Lidingö som man möter i premiären. Ett Lidingö som GIF slog under försäsongen.

– Vi har sagt att vi kan slå alla lag i serien. Men vi har inte en lika bred trupp som förra året, så åker vi på några skador kan det bli lite problem, säger  Björn Söderlund.

Inför denna säsong kommer fler personer att rymmas i Gustavsbergs sporthall efter att man  flyttat sektionsbåset. Något Söderlund tror kommer att gynna GIF.

– Det är synd att vi börjar på bortaplan. Hemma är vi mycket svårslagna och vi har ett jättestöd på läktaren, säger han.

BARN
/link/168743d988af4e8cad027fb3637fd1f8.aspx

Kalender lär om
allas lika värde

Bagarsjöns förskola prisas
MEST LÄST IDAG
MEST LÄST IDAG