FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Engelbrekt oc...

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Fredag
27 april 2018

Nya ägare till Bistro Gustavsberg

Värmdö 15:54 | 11 januari 2018

Bistro Gustavsberg har fått nya ägare efter Hinke och Sophie Palmstierna. De nya ägarna, Anna Runberg och Andreas Stenberg, från Gustavsberg, öppnade den 1 januari efter en tids ombyggnad en ny mötesplats.

Restaurangen kommer att öka öppettiderna och ha luncher, helgmeny och catering samt mellis för barn/ungdomar. De kommer även att ha kvällsöppet på fredagar och lördagar. Man har också byggt en ny scen för liveuppträdanden, bland annat till after work på fredagar och under söndagsbrunchen.


UPPSKATTAD JOURNALISTIK
/link/333549dd16664f07a65987d1be9dff5c.aspx

NVP:s granskning prisad

Nyheten om äldre containrar vinnare
MEST LÄST IDAG