FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Björn, Bjarne

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Tisdag
18 juni 2019

Familjenytt

 
Grattis

Vår lilla goskille Linus har fyllt 1 år. Du är så älskad från första stund vi såg dig️. Massor av kramar och pussar från farmor och farfar. Voff voff från Asterix, Newton och Rocky.

 

Vi vill gratulera våra föräldrar June och Allan Svensk på deras 60-åriga bröllopsdag 20 juni. Håkan, Roland, Åke, Anna-Karin, Eva-Lotta och Liselott med familjer.

 

 

Den 19/6 fyller våran fina Ebba Östring 16 år. Vi önskar dig en härlig födelsedag. Puss och kram från mormor och morfar.

 
 

Grattis Ralf på din 2-årsdag den 15 juni. Massor av kramar från mamma, pappa och
Valdemar. Vi älskar dig!
       

 

Grattis Viggo på 14-årsdagen! Många kramar mamma, pappa och Smilla.

 

Grattis älskade Ines på 8-årsdagen den 21 juni. Vi älskar dig! Puss och kram från Alva, mamma och pappa.

 

 
 

Grattis till världens gulligaste Elliot som har fyller 9 år den 20 juni. Du är solstrålen i vårt liv och har ett hjärta av guld. Vi älskar dig mest i hela världen. Pussar och kramar från mamma, pappa, Oliver, Tobias, Tindra och Sessan.

 

 

Grattis till oss, Mia och Jonas Tapio, för att vi lyckats hålla kärleken levande i 20 år! Lördagen den 10:e juli 1999 gifte vi oss på Gotland. Våra fantastiska, kreativa, kloka och starka barn, Leo 19 år, Tuva 18 år och Unni 13 år, är det absolut bästa som hänt oss. Men vi har dem bara ”till låns”. När de flyger ur boet är det bara vi, då är det en ynnest att få känna att vi fortfarande är rätt för varandra. Jag älskar dig Jonas, du är mitt allt!

 
 
Födda
 
Tack!
 
BARN
/link/168743d988af4e8cad027fb3637fd1f8.aspx

Kalender lär om
allas lika värde

Bagarsjöns förskola prisas