FAMILJENYTTSe fler Dagens namn: Einar, Enar

Kontakta NVP Tipsa NVP Om NVP Tisdag
26 september 2017

Eliten i beachvolley besökte Grisslinge havsbad — och lockade publiken till läktarna.

Publikfriande strandhäng

Beachvolley 10:23 | 22 juni 2017

Systrarna Thurin fick fira, medan bröderna Norman fick ge sig mot OS-veteranen Björn Berg och Alexander Herrmann. Beachvolleyhelgen vid Grisslinge havsbad blev enligt arrangörerna en succé.

För första gången på tio år stod Stockholm förra helgen som värd för ett stopp på svenska beachvolleytouren, SBT. Platsen för evenemanget var Grisslinge havsbad, och enligt arrangörerna kunde läget inte vara bättre.

– Mängder med beröm har kommit från både spelare och publik. Den natursköna inramningen, strålande väder med lagom mycket vind. Det har varit fantastiska förutsättningar och nu hoppas vi givetvis att Värmdö kommer fortsätta att stå som värd för touren, säger Anders Larsson, SBT Värmdö.

Enligt Anders Larsson var även kringaktiviteter i form av klättervägg och parkour uppskattade inslag under helgen, liksom närvaron från olika Värmdöföretag.

Sportsligt då? Jo, i damklassen gick systrarna Thurin, Kristina och Susanna, segrande efter finalvinst över Tora Hansson och Sofia Ögren. På herrsidan fick dock syskonduon Mårten och Manne Norman ge sig mot veteranen Björn Berg, 45 år, (OS-deltagare 2000 och 2004) och Alexander Herrmann.


AMBULANSHELIKOPTERN
/link/917e10eba9814a15962f19ef86626fc7.aspx
VÄRMDÖ
/link/ed739ee6d3914a798b82cb33a4bc3e00.aspx

9-åringen besteg Fuji

"Det är bara att kämpa på"
MEST LÄST IDAG